Office Bearers


President: Paul Martino

Cellar Master: Shaun English

Secretary: Dean Stevens

Treasurer: Gab Yanes

Food Master: Andrew Lewis

Wine Master: Andrew Rowan

ballaratwfs@gmail.com



Archive

April Dinner 722 Menu


 Ballarat Wine and Food Society
722nd Dinner – April 19, 2012
President: Dean Stevens
Canapés on Arrival –
Skinless Duck and Pistachio Sausage
Pacific Oyster with chilli cucumber Granita
Pork and Rabbit Terrine
Moet & Chandon N/V
Arras Grand Vintage 2004
Entrée
Roasted Lambs Belly and Brains, roasted baby beet with a jus
Littorai Savoy Pinot Noir 2007 (Northern California)
Burn Cottage Pinot Noir 2009 (Central Otago)
Main Course
Pan Fried Northern Territory Goldband Schnapper Fillet with Kipfler potatoes, asparagus with yabby and mussel saffron sauce
Tyrell’s Vat 1 Semillon Hunter Valley 2002
Pauletts Polish Hill Riesling 2002
Dessert
Peach Melba
Moulin Touchais - Coteaux du Layon 1971
Chef: Paul Cosgriff
Food Master: John Coco (in absentia)
Wine Master: Malcolm Anderson
Cork award; Ross Wilkie
Fork award; John Nelson
Wine of the Night; Moulin Touchais
Course of the Night; Dessert 
Best Match: Main Course


0 comments: