Office Bearers


President: Paul Martino

Cellar Master: Shaun English

Secretary: Dean Stevens

Treasurer: Gab Yanes

Food Master: Andrew Lewis

Wine Master: Andrew Rowan

ballaratwfs@gmail.com



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Menu Dinner 725


725th Dinner – July 19, 2012
The Turret Cafe
President: Dean Stevens 
CANAPES
Slow-roasted Lamb on Pistachio Biscuit
Vodka cured Sea Trout with pickled Cucumber
Pork-belly & Prune terrine with Onion Jam
Averys Elizabeth Fino Sherry
Averys Cream Sherry
ENTRÉE 1
Crispy-skinned Barramundi served with Celeriac puree and Micro-herbs
Christian Moreau Vaillon Premier Cru 2004
Kooyong Estate Chardonnay 2003
ENTRÉE 2
Pepper-crusted Duck with Orange & Pomegranate Sauce
R. Chevillon Nuits- St George Veilles Vignes 2008
Tibooburra Solitude Pinot Noir 2008
Averys Cuvee Remoina 1976
****
MAIN
Medium-rare Eye Fillet served with Roasted Baby Root Vegetables
Brusset Le Grand Montmirail Gigondas 1998
Metala Langhorne Creek Original Planting 1998
DESSERT
Petit Fours
Individual Warm Chocolate Cake with Salted Caramel Sauce & Praline
Triana Hildago Pedro Ximinez 
Chefs: Adam Secker & Rebecca Nicholson
Food Master: John Coco
Winemaster: Mal Anderson

Wine of the Night;  Metala Langhorne Creek Original Planting 1998
Course of the Night; Entree #1
Match of the Night; Dessert
Cork & Fork Andrew Lewis (by acclamation & exclamation)!

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