Office Bearers


President: Paul Martino

Cellar Master: Shaun English

Secretary: Dean Stevens

Treasurer: Gab Yanes

Food Master: Andrew Lewis

Wine Master: Andrew Rowan

ballaratwfs@gmail.com



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Dinner 728; Partner's Night




728th Dinner – October 20, 2012
Members & Partners Night
Craig’s Royal Hotel
Lydiard Street,
Ballaarat
President: Dean Stevens 
CANAPES 
Scallop, crab, grapefruit, fried shallot
Duck and egg omelette
Smoked eel frittter
Champagne Fleury Rose Saignee NV
ENTREE
Tuna
cucumber, lychees, spring onions
sweet soy & ginger dressing
2001 Tyrell’s Vat 1 Semillon
2011 Dog Rock Grenache
MAIN COURSE
Kangaroo loin 
pressed potato and roasted onion,
baby asparagus, beetroot and six pepper sauce
2002 Dominique Laurent ‘Les Cazetiers’ 1er
1998 Bannockburn Shiraz
DESSERT
Caramelised mango & kaffir lime parfait
coconut and palm sugar tapioca
2003 Dr Loosen Sonnenhur Spatlese Riesling
Coffee or Tea
1994 Warre’s Vintage Port 
Chef: Phillipe Desrettes
Food Master: John Coco
Winemaster: Mal Anderson

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