Office Bearers


President: Paul Martino

Cellar Master: Shaun English

Secretary: Dean Stevens

Treasurer: Gab Yanes

Food Master: Andrew Lewis

Wine Master: Andrew Rowan

ballaratwfs@gmail.com



Archive

Menu Diner 731





731st Dinner – February 21, 2013
Annual General Meeting
Craig’s Royal Hotel
Lydiard Street, Ballaarat
President: Dean Stevens 
Crab meat, sweetcorn, almond gazpacho
Kangaroo loin, cauliflower puree, onion ring
2004 Arras Grand Vintage
à
Beetroot and vodka cured ocean trout, chevre, radish and micro herbs
1998 Tomboy Hill Chardonnay
2002 Jim Barry Florita Watervale Riesling
à
Confit duck leg
roasted pumpkin puree, toasted hazelnut 
asparagus and cherry sauce
2008 Tibooburra Solitude Pinot Noir
à
Braised beef short rib
 silverbeet and potato hash cake 
lemon, shallots and parsley sauce
1998 Bests Concongella Cabernet Sauvignon
1997 Summerfield Shiraz
à
Petit fours
Cockburns Very Fine Old Port
Coffee or Tea
Chef: Philipe Desrettes 
Food Master: John Coco
Winemaster: Mal Anderson

0 comments: