Office Bearers


President: Paul Martino

Cellar Master: Shaun English

Secretary: Dean Stevens

Treasurer: Gab Yanes

Food Master: Andrew Lewis

Wine Master: Andrew Rowan

ballaratwfs@gmail.com



Archive

Menu Dinner 734


734th  Dinner – May 17, 2013
The Western Hotel,
Sturt Street,
Ballarat
President: Dean Stevens 
CANAPES
Fetta and olive stuffed lamb cutlets
Watermelon oyster shots
2009 Ormarine Picpoul de Pinet (Languedoc) 
ENTREE
Confit ocean trout with ginger jus
2010 Malvira Roero Arneis Renesio
1998 Beblenhem Pinot Blanc Res Particuliar
2002 Fontaine-Gagnard Chassagne-Montrachet
MAIN  
Black pudding stuffed western plains pork loin with asparagus and braised lentils
2000 Cullen Cabernet Merlot
2008 Cullen Cabernet Merlot
1994 Petaluma Coonawarra Cabernet Merlot
DESSERT
Bitter chocolate tart with espresso ice cream 
Lauriston Show Muscat
*******
Chef: Paul Cosgriff
Food Master: John Coco
Winemaster: Mal Anderson

May Dinner 734


 

Invitation to the May Dinner 

Members are advised that the  734th meeting,
will be on
Friday May 17th At
The Western Hotel
Sturt St
At  7.00pm
Food Master: John Coco
Wine Master: Mal Anderson
Dress Business smart
Guests are most welcome
Electronic banking via account:
ANZ BSB 013 520 ACCOUNT 008699266 
is recommended.
Cost $130 per person
Reply to Bob House
RSVP Monday May 13 th
Please note the changed day, Friday not Thursday