Office Bearers


President: Paul Martino

Cellar Master: Shaun English

Secretary: Dean Stevens

Treasurer: Gab Yanes

Food Master: Andrew Lewis

Wine Master: Andrew Rowan

ballaratwfs@gmail.com



Archive

President's Report 2012



    
     WINE AND FOOD SOCIETY OF BALLARAT    
    
    
PRESIDENT’S REPORT  2011‐12    
    
    
    
2011 has been an interesting year, initiated by the changes in the    
Constitution allowing the introduction of female members and all the    
information which was originally provided in the Presidents Report is now on    
the Blog. This has been a fantastic innovation by Bob House.    
    
Dinner venues, courses and wines are well described on the Blog.There    
have been some interesting themes for some of the dinners this year, namely one    
centered around the Titanic, the David O’Sullivan dinner, a Pork-based dinner    
and the Japanese function which notably completed the year.    
    
Phil Dover has been a most able Wine Master, building on his previous    
years of experience. Bob House continues to amaze me with his exploits as    
Secretary and Paul Hemming has been a most able Treasurer. Jim    Patterson,    
Cellar Master, has left no stone unturned in his quest for a blended mixture of    
traditional andold‐world purchases. John Coco, Dean Stevens and Stuart Eaton    
have acted as Food Masters as have other members of the Committee.    
    
After 2 years of being President I,look forward to handing the baton to    
Dean Stevens and thank all members of the Committee for their support.        
    
    
RA Campbell.    
    
President    
    

0 comments: